Spoštovani, spletni naslov www.topweb.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Pogoji uporabe


Predstavitev aplikacije TOPWEB

Aplikacija TOPWEB vključuje naslednje funkcionalnosti:
- sodelovaje na top lestvici
- možnost večkratnega glasovanja in s tem boljšo uvrstitev (vsake 24 ur)
- izmenjava povratnih povezav za boljši PageRank
- izmenjava povezave iz spletnih strani z boljšim PageRankom
- vaša spletna stran dosegliva iz večino spletnih strani, ki sodelujejo na seznamu
- povezave na vašo spletno stran tudi iz spletnih strani ki sodelujejo na top lastvici
- spletno stran možno predstaviti skozi ključno besedo
- sistem je avtomatiziran, kar pomeni da samodejno preverja ali imajo spletne strani pravilno nameščeno kodo
- tedensko preverjanje nameščene html kode za objavo

Aktivacija uporabniškega računa in vpis

Postopek aktivacije računa
1. Obiščete spletni obrazec za
registracijo.
2. Izpolnete vsa obvezna polja označena z zvezdico
3. Aktivacijo računa je potrebno potrditi preko elektronske pošte
 
Postopek prijave
1. Obiščete
spletno stran.
2. V polja za vnos uporabniškega imena in gesla vnestite vaše uporabniško ime in geslo ter potrdite s klikom na gumb »potrdi«.
 
Postopek aktivacije spletne strani
1. Prijavite se v sistem
2. Zgoraj izberete "
Dodaj spletno stran".
3. Izpolnete vsa obvezna polja označena z zvezdico ter potrdite.
4. Uspešno dodano, za dokončat postopek je potrebno aktivirati!
5. Sledite navodilom: (postopek je opisan na strani)
   - prekopirajte HTML kodo v vaše nogo spletne strani
   - prenesite datoteko in jo naložite v glavno mapo
   - kliknite povezavi da preverite ali deluje
   - kliknite na AKTIVRAJ ZDAJ
 
Pregled vpisanih strani
1. Prijavite v sistem
2. Zgoraj izberite "Moje strani"
3. Poleg posamezne strani imate tudi "Status" (stanje Enabled - objavljeno; Disabled - neobjavljeno), urejanje ter brisanje posamezne strani.
 
Stroški storitve TOPWEB
Vpis in objava spletne na spletno mesto TOPWEB je brezplačna.  

Odgovornost glede vsebin
Cobit d.o.o. omogoča zgolj tehnično platformo za delovanje aplikacije TOPWEB in za vsebino, blago in storitve ponudnikov ne odgovarja. Vsako od podjetij, ki ponuja storitve ali blago, to oglašuje v svojem imenu in za svoj račun. V primeru ravnanja v nasprotju s tem določilom, lahko podjetje Cobit d.o.o brez povračila kakršnih koli stroškov objavo spletne strani v sistemu TOPWEB izbriše in onemogoči ponudniku, ki je kršil določila splošnih pogojev, nadaljno uporabo aplikacije.

Cobit d.o.o. ne nastopa v vlogi pogodbenega obdelovalca osebnih in drugih podatkov, ki se nahajajo v okviru objav v sistemu TOPWEB.
Uporabniki aplikacije TOPWEB uporabljajo storitev na lastno odgovornost. Podjetje Cobit d.o.o. ne nudi nobenih garancij, povezanih z oglaševanimi storitvami oziroma izdelki, ki se predstavljajo v aplikaciji TOPWEB. Za točnost, zanesljivost in natančnost informacij je odgovoren izključno uporabnik aplikacije TOPWEB.

Izbris spletne strani iz aplikacije TOPWEB
Uporabnik aplikacije TOPWEB ima možnost, da preko svojega uporabniškega računa začasno onemogoči ali trajno izbriše spletno stran iz aplikacije ter tako prekine objavljanje strani na aplikaciji TOPWEB.

Prijava napak in odprava napak
Morebitne napake v delovanju spletne aplikacije TOPWEB lahko uporabnik prijavi na elektronski poštni predal podpora(at)cobit(dot)si . Podjetje Cobit d.o.o. bo morebitne težave, napake in ostale prekinitve delovanja aplikacije TOPWEB odpravilo med delavnikom v najkrajšem možnem času.  

Izbris neprimernih vsebin
Cobit d.o.o. ne prevzema nikakršne odovornosti za objavljene vsebine. Cobit d.o.o. si pridržuje pravico umakniti neprimerne, žaljive in moralno sporne spletne strani iz aplikacije TOPWEB. V primeru umika spletne strani ali oglasa z neprimernimi vsebinami, Cobit d.o.o. ni dolžan stranki povrniti kakršne koli stroške, vključno s stroški zakupa oglasnega prostora ali stroški, ki bi nastali kot posledica dejanja umika neprimerne spletne strani.

Varovanje podatkov
Cobit d.o.o. se zavezuje k varnemu in skrbnem ravnanju z vsemi poslovnimi in osebnimi podatki, s katerimi bi se seznani v okviru sklepanja pogodb in zagotavljanja tehnične platforme za delovanje poslovnega oglasnika. Tako pridobljenih podatkov Cobit d.o.o. ne bo posredoval tretjim osebam, z izjemo, kadar te podatke zahtevajo pristojni organi na osnovi zakonodajnih pristojnosti v skladu s pravnim redom Republike Slovenije.

Avtorske pravice
Spletna aplikacija TOPWEB je last podjetja Cobit d.o.o.. Avtorske pravice in razvita tehnologija so last podjetja Cobit d.o.o. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi deli programske kode, vsa programska arhitekura in inženiring, grafični elementi, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Zaščitena je tudi struktura, kot posamezne idejne rešitve. Kakršno koli kopiranje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja Cobit d.o.o. je prepovedano.

Vsak uporabnik, ki sprejme splošne pogoje uporabe aplikacije TOPWEB, sam odgovarja za ažuren in točen vnos informacij, ki se vpišejo v bazo aplikacije TOPWEB. Cobit d.o.o. nastopa zgolj v vlogi ponudnika storitve in ne ne nastopa v vlogi obdelovalca podatkov, ki se nahajajo v podatkovni bazi aplikacije TOPWEB.